Underside billede

AN Vikar  er hurtige, rigtige og enkle

Hos AN Vikar  tilbyder vi en hurtig og effektiv service. Vi kan ofte levere arbejdskraft inden for få timer, hvis det er påkrævet, og vi sender altid motiverede medarbejdere, så dine arbejdsopgaver bliver udført optimalt.

Hos AN Vikar  har vi stor brancheerfaring, og vi ved, hvilke kompetencer, der skal til for at udføre et ordentlig stykke arbejde. Vi foretager også en gennemgående screeningsproces af vores medarbejdere, hvilket sikrer, at vi finder de rigtige vikarer til arbejdsopgaverne, og at medarbejderne er indforstået med opgaver og arbejdsforhold.

Vi gør det nemt at få vikarer ud i din virksomhed

Hos AN Vikar  er vi både til at tale med og handlekraftige, når vi skal finde de rigtige vikarer til din virksomhed. Vi har en uformel tone og en humoristisk tilgang til samarbejdet, men leverer altid en professionel service. Vi løser opgaverne og tager ansvaret gennem hele ansættelsesforløbet, så du kan koncentrere dig om andre opgaver. Vi yder en høj service for både virksomheder og medarbejder, hvilket betyder minimal håndtering og administration.

Vi tager telefonen, når du ringer

Vi ved godt, at det ikke altid er mellem kl. 7 og kl. 17, at opgaverne melder sig, så derfor er det vores princip at tage telefonen, når den ringer (næsten) uanset hvornår på døgnet. I dagtimerne sidder der et helt team klar til at hjælpe, men hvis du har behov for hjælp på andre tider af døgnet, så stilles dit kald automatisk videre til vores vagttelefon.

Læs om, hvordan andre oplever AN Vikar

Top