Underside billede

Hos ANVIKAR tilbyder vi en Try and Hire-løsning.

Det er en lang og tidskrævende proces at ansætte en ny medarbejder i en virksomhed. Ofte er det først, når en virksomhed og medarbejder har arbejdet sammen i et stykke tid, at de finder ud af, om samarbejdet fungerer.

Try and Hire-løsningen skaber både tryghed for dig som virksomhed og hos medarbejderne. Du kan her leje en vikar i en periode, hvor hensigten er, at medarbejderen på sigt kan blive fastansat.

Når du benytter dig af Try and Hire-løsningen, mindsker du risikoen for fejlansættelser, du får afprøvet medarbejderens kompetencer og testet om medarbejderen passer ind i virksomheden.

Lever vikaren mod forventning ikke op til dine krav i forhold til kompetencer eller er kemien ikke god, så hjælper vi gerne med at finde en anden medarbejder til forløbet.

Løbende opfølgning sikrer kvaliteten

ANVIKAR tilbyder løbende opfølgning under forløbet. Det sikrer hurtige løsninger på eventuelle udfordringer, samtidig med at vi holder fast i de gode arbejdsprocesser. Opfølgningen sikrer også, at vi altid er opdateret på din virksomhed, og det behov I har for vikarer.

Læs om vores rekruttering

Læs om, hvordan andre oplever samarbejdet med ANVIKAR

Top