Underside billede

Hos ANVIKAR har vi fokus på kvaliteten af den arbejdskraft, vi sender ud til din virksomhed. Derfor opdaterer vi løbende vores database, og rekrutterer og screener medarbejdere. Det sikrer, at vi hurtigt kan finde de rette vikarer, som du står og mangler.

Personlig ansættelsessamtale

I vores rekrutteringsproces har vi fokus på den tætte dialog. Derfor afholder vi en personlig ansættelsessamtale, hvor vi afdækker medarbejdernes kompetencer, behov og engagement, hvilket vi matcher med din virksomheds krav og forventninger. Det sikrer, at du som virksomhed får den rette arbejdskraft samt får medarbejdere, der er veloplagte og ivrige efter at udføre et godt stykke arbejde.

Opfølgning under hele vikaransættelsen

Ved længere vikaransættelser og samarbejder laver ANVIKAR løbende opfølgning hos både virksomheden og medarbejderne. Det sikrer, at medarbejderne er glade for deres arbejdsopgaver, og at virksomhederne får den arbejdskraft, som de forventer.

Viser det sig, at vikarerne ikke lever op til din virksomheds forventninger, så taler vi med vikarerne og finder derigennem en optimal løsning.

Få vikarerne på besøg i din virksomhed

ANVIKAR tilbyder at afholde informationsmøder for vikarer ude hos din virksomhed. Det giver vikarerne en god forståelse for de opgaver, som du skal have løst samt indblik i din virksomheds arbejdsrytme. 

 
Top