Underside billede

Karol Peronczyk arbejder som vikar hos ANVIKAR, hvor han er fast vikar hos Coldstar. Han er fra Polen og kom til Danmark i 2017 for at finde arbejde.

“Da jeg søgte om at blive vikar hos ANVIKAR, blev jeg mødt af en folk søde og tålmodige mennesker, der fokuserede på at finde et arbejde til mig, som jeg kunne lide, og som jeg havde kompetencer til at udføre.

Det er dejligt at arbejde for ANVIKAR. Der er en god atmosfære, og de opfordrer mig til at tage de timer, jeg har lyst og kan holde til. De er også meget fleksible, så jeg har mulighed for at tage fri, når jeg har brug for det.

I arbejdet hos Coldstar startede jeg ud med at lave lagerarbejde, men efter 3 måneder blev jeg tilbudt et job som teamleder. Det motiverer mig, at jeg kan udvikle mig i mit job og få mere ansvar. Jeg har også fået nogle gode erfaringer og kompetencer, som jeg kan tage med videre og anvende i mit fremtidige arbejdsliv. Jeg har bl.a. fået indsigt i, hvordan jeg arbejder på et lager, og hvordan jeg håndterer forskellige it-systemer.

Jeg oplever, at der er en god kommunikation med ANVIKAR. De er altid til at komme i kontakt med, og de hjælper mig, hvis jeg har spørgsmål til min lønseddel eller andre arbejdsrelaterede ting.

Jeg føler mig tryg, når jeg arbejder som vikar hos ANVIKAR. Lønnen kommer til tiden, der er gode arbejdsforhold, og opstår der udfordringer, så er ANVIKAR hurtig til at finde en fornuftig løsning.

Jeg har fået mange gode kollegaer ved at arbejde som vikar. Vi griner og har det sjov sammen, mens vi arbejder, så selvom vi har en lang og travl dag, så er der en god atmosfære mellem os. Det giver et godt arbejdsmiljø, som sikrer, at jeg er glad for at gå på arbejde. Jeg ses også med kollegaerne efter arbejde. De sociale relationer har stor værdi for mig, fordi jeg derigennem kan opbygget et godt netværk i Danmark.”

Karol Peronczyk

Top