Underside billede

Hos H & P Frugtimport A/S arbejder vi med logistik og distribution af frugt og grønt til diverse supermarkeder, restauranter og cateringfirmaer. Vores arbejdsmængde svinger meget afhængig af sæsonen, og derfor har vi stor gavn af vikarer, som kan springe til, når behovet opstår.

Hos ANVIKAR oplever vi, at der ikke går lang tid fra, at vi ringer, til at vikarerne står klar. Der går ofte ikke mere end et par timer, og så er vi som virksomhed sikret den fornødne hjælp samme dag.

Vi bruger vikarer til sortering og omlægning af varer, men også til pakning og truckkørsel. Derfor er det vigtigt for os, at vikarerne kan udføre forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag. Hos ANVIKAR har de en god forståelse for vores branche, de opgaver vi laver, og hvilke kompetencer det kræver at udføre opgaverne. Vi oplever også, at ANVIKAR er gode til at sætte vikarerne ind i opgaverne før de møder op, og det resulterer i en tidsbesparelse for os.

Når et samarbejde med bestemte vikarer fungerer godt, så er ANVIKAR gode til at sende de samme vikarer afsted igen. Det skaber tryghed hos os som virksomhed, da vi ved, hvem der kommer, og hvilken arbejdskraft vi kan forvente af dem. Det er også tidsbesparende for os, da vi ikke skal bruge så lang tid på at sætte vikarerne ind i opgaverne, fordi de allerede ved, hvordan de skal håndtere dem.

Opstår der udfordringer med vikarerne, hvor de ikke lever op til de krav, vi stiller, så er ANVIKAR hurtige til at tage hånd om problemet og få løst det på en god og effektiv måde. ANVIKAR tager ansvar for de vikarer, de sender ud og det arbejde, som vikarerne udfører. Det skaber både tillid og respekt, hvilket også har resulteret i, at vi nu har haft et langvarigt samarbejde.

ANVIKAR er gode til at følge op på forløbet undervejs. Her har vi en ugentlig samtale om, hvordan det går, og om der er noget, som skal forbedres. Den kontinuerlige opfølgning gør også, at ANVIKAR hele tiden har et indblik i de opgaver, vi laver, og hvilke kompetencer vi har brug for til at løse dem.

Det har været en meget positiv oplevelse at få vikarer fra ANVIKAR, og vikarerne udfører et godt og effektivt stykke arbejde, når de er her.

Varemodtagelses- og kvalitetsansvarlig

Allan Holbæk

Top