Underside billede

ID Design er en logistikvirksomhed, som leverer og pakker møbler til både private kunder og butikker. I virksomheden har vi en holdning til, at vi kun har det antal fastansatte, der kan klare en normalbelastning. Vores produktion kører dog op og ned, og når vi oplever et øget pres i virksomheden, hvor vi skal ud over den normale kapacitet, så er det ideelt for os at hyre vikarer ind.

ANVIKAR er vores fortrukne leverandør, når vi booker vikarer. De reagerer hurtigt, kan levere det antal vikarer, vi har brug for, og de yder altid en god og personlig service.

Vi oplever, at ANVIKAR kan løse alle de opgaver, vi stiller. Vi har gode erfaringer med at booke vikarer til ugen efter, men har vi akut brug for vikarer på selve dagen, kan ANVIKAR også løse den opgave. De er endvidere gode til at melde tilbage, hvis de er udfordret ved sygemelding, hvor de samtidig løser problemet senere samme dag.

ANVIKAR gør det bedre end gennemsnittet. De kender vores produktion, har et godt indblik i de opgaver vi skal have løst, og de ved hvilke typer af medarbejdere, vi er interesseret i. De er endvidere gode til at screene deres folk, så de ved, hvem der vil fungere godt i vores medarbejderstab. Det har medført, at ANVIKAR altid finder relevante og motiverede vikarer, der kan opfylde de krav, vi stiller til dem.

Derfor har der heller ikke været mange vikarer, som skulle udskiftes. Men når vi en sjælden gang oplever fejl eller mangel på indsats fra vikarerne, så har vi blot kontaktet ANVIKAR, som altid har reageret hurtigt og fundet en god løsning. Her er ANVIKAR også gode til selv at tage initiativ til at følge op på de vikarer, som de sender til os. De kigger forbi vores virksomhed for at høre, hvordan det går, og vi snakker derfor både sammen, når det går godt, og når der er noget, som skal forbedres. På den måde lykkes det ofte at tage udfordringerne i opløbet og få dem løst, før de bliver til reelle problemer.

Samarbejdet med ANVIKAR er simpelt, effektivt og nemt at gå til. Vi kan altid komme i kontakt med dem – uanset tid på døgnet, og vi bliver hver gang mødt af kompetente medarbejder, som sørger for, at vi får de rette vikarer.

ANVIKAR leverer vikarer, som hjælper os med at skabe smidighed i varemodtagelsen og -forsendelsen samt i produktionen, hvilket sikrer, at vi altid kan levere et optimalt produkt til vores kunder. Derfor kan vi anbefale andre at anvende ANVIKAR, hvis de har behov for vikarer.

Driftschef

Heine Givskov Jeppesen

Top