Underside billede

Så fedt er det at være vikar!

Hos AN Vikar  bliver du en af hverdagens helte, der hjælper virksomhederne med at løse mange forskellige praktiske arbejdsopgaver, når det brænder på.

Kan du lide at møde mange forskellige mennesker, opleve forskellige virksomheder og få kendskab til forskellige arbejdsopgaver, så vil du elske at være vikar hos os. Her er hverdagen aldrig ensformig og fyldt med rutiner, og selv om du sikkert bliver glad for at komme ud til de samme virksomheder flere gange, så bliver det aldrig kedeligt.

Der er ofte hårdt brug for din hjælp, så du skal ikke være bange for at tage fat, og har du hård hud på fingrene, er det kun et plus.

Men vi sender dig ikke ud til hvad som helst. Hos AN Vikar tager vi hånd om dig. Vi sikrer, at du har ordentlige arbejds- og lønvilkår efter gældende overenskomster, så du kan koncentrere dig om at udføre et godt stykke arbejde.

Før du registreres i vores database, vil vi afholde en personlig ansættelsessamtale med dig for at klarlægge dine kompetencer og motivation. Det er med til at sikre, at du får et arbejde, der er relevant for dig, og som, du synes, er spændende.

Vi glæder os til at se dig til samtale!

Sådan gør vi

Læs om, hvordan andre synes, det er at arbejde for ANVIKAR

Top