Underside billede

Paulina Rusin er ansat som vikar hos ANVIKAR, hvor hun arbejder i virksomheden Coldstar. Hun er fra Polen og kom til Danmark i efteråret 2017 sammen med sin kæreste for at finde arbejde.

”Da jeg ansøgte om at blive vikar hos ANVIKAR, blev jeg mødt af en masse rare og engagerede mennesker, som alle havde fokus på at hjælpe mig med at finde et job, der både var relevant og spændende.

Det viste sig bl.a. ved, at ANVIKAR indkaldte mig til et møde, hvor jeg fortalte om mine kompetencer og jobmæssige interesserer. Mødet var med til, at ANVIKAR fremadrettet kunne finde et arbejde til mig, som jeg både var kvalificeret til og motiveret for at udføre.

Hos Coldstar begyndte jeg som lagermedarbejder, men efter tre måneder, hvor samarbejdet havde fungeret godt, blev jeg flyttet til kontoret, hvor jeg nu overvåger produktionen og kontrollerer, at alt forløber optimalt. Det er et job, som jeg er utroligt glad for, og hvor jeg lærer meget, som jeg kan skrive på mit CV og bruge i fremtidige jobstillinger. Arbejdet giver mig også et godt netværk og nogle gode kollegaer, hvilket betyder meget, når man som mig flytter til et nyt land.

Før jeg blev sendt ud i arbejdet hos Coldstar, var ANVIKAR gode til at forklare, hvilke arbejdsopgaver jeg skulle udføre, og hvilke forventninger der var til mig som ansat. Det hjalp mig med at falde hurtigere til hos Coldstar og at udføre opgaverne korrekt.

ANVIKAR er en meget fleksibel arbejdsgiver. Samtidig med at jeg arbejder hos Coldstar, modtager jeg også undervisning på en sprogskole. Under hele ansættelsen har ANVIKAR tilrettelagt arbejdstiderne, så jeg har kunnet nå begge dele. De er også meget forstående, hvis jeg har brug for en fridag, eller hvis jeg er syg – de finder altid en løsning.

Som vikar hos ANVIKAR føler jeg mig tryg. Jeg får den løn og de feriepenge jeg har krav på. Alt foregår efter bogen, og det gør, at jeg kan fokusere på at udføre et godt stykke arbejde. ANVIKAR er også meget hjælpsomme, når det kommer til de praktiske gøremål – lige fra at anskaffe det rigtige arbejdstøj til at hjælpe med skattekort og transport hen til arbejdspladsen.

Jeg vil helt sikker anbefale andre at blive vikar hos ANVIKAR. Det er det bedste valg, jeg har taget, siden jeg kom til Danmark. ANVIKAR var hurtige til at finde et relevante job til mig, og jeg har altid mulighed for at ringe til dem – både dag og nat – hvis jeg har spørgsmål eller brug for hjælp.”

Paulina Rusin

Top