Reitan Distribution leverer varer til dagligvarekæden Rema 1000. Her pakker og læsser vi lastbiler og sender dem ud til butikkerne. Vores behov for arbejdskraft svinger meget fra uge til uge, og derfor er vikarer en optimal løsning for os som virksomhed til at få dækket vores svigende arbejdsbehov.

ANVIKAR leverer altid de vikarer. vi har behov for. I nogle uger har vi brug for 17 vikarer, hvor vi i andre kun skal bruge fire. Her finder ANVIKAR relevante folk, som har de rette kvalifikationer. Vi har primært behov for vikarer, som kan arbejde med plukning og pakning af varer, og her oplever vi, at ANVIKAR er gode til at klæde deres vikarer på, før de møder op hos os. ANVIKAR forstår at videreformidle de opgaver, som vikarerne skal lave, og hvad der forventes af vikarerne på vores arbejdsplads. Det gør arbejdet lettere for os, da vi får nogle vikarer, der både er glade og smilende, og som er motiverede og klar til at tage fat.

Vi oplever, at der er en rigtig god kommunikation med ANVIKAR gennem hele forløbet. Det resulterer i, at ANVIKAR har et godt indblik i vores opgaver og kan sende de folk, vi skal bruge.

Vi har ikke den store udskiftning i vikarerne fra ANVIKAR, men er der nogle, som ikke passer ind, eller som ikke lever op til vores krav, så kan vi altid ringe til ANVIKAR, som glædeligt finder en løsning på problemet.

Vi har samarbejdet med ANVIKAR i ca. et år, og vi har et hold af vikarer, som vi ofte anvender. Disse vikarer var nogle af de første vikarer, som ANVIKAR leverede til os, og vi bruger dem stadig, fordi de bliver ved med at gøre deres arbejde rigtig godt.

ANVIKAR yder en ekstra service. De er gode til at følge op på vikarerne og høre, hvordan det går, om vi har behov for flere, færre eller andre vikarer, og om vi er tilfredse med den arbejdsindsats, som vikarerne udføre.

Vi vil anbefale ANVIKAR, fordi de yder en god service, de sender motiverede vikarer, og de går helhjertet ind i forløbet.

Teamassistent på kampagnelager

Casper Pedersen

Top