Underside billede

Reitan Distribution leverer varer til dagligvarekæden Rema 1000. Her pakker og læsser vi lastbiler og sender dem ud til butikkerne. Vores behov for arbejdskraft svinger meget fra uge til uge, og derfor er vikarer en optimal løsning for os som virksomhed til at få dækket vores svigende arbejdsbehov.

ANVIKAR leverer de vikarer, at vi har behov for. Nogle uger mere travle end andre. Her finder ANVIKAR relevante folk, som har de rette kvalifikationer. Vi har primært behov for vikarer, som kan arbejde med plukning og pakning af varer, og her oplever vi, at ANVIKAR forstår at videreformidle de opgaver, som vikarerne skal lave, Det gør arbejdet lettere for os, da vi får nogle vikarer, der både er glade og smilende, og som er motiverede og klar til at tage fat.

Vi oplever, at der er en rigtig god kommunikation med ANVIKAR gennem hele forløbet. Det resulterer i, at ANVIKAR har et godt indblik i vores opgaver og kan sende de folk, vi skal bruge.

Vi har samarbejdet med ANVIKAR i ca. et år, og vi har et hold af vikarer, som vi ofte anvender. Disse vikarer var nogle af de første vikarer, som ANVIKAR leverede til os, og vi bruger dem stadig, fordi at de gør deres arbejde godt.

ANVIKAR er gode til at følge op på vikarerne og høre, hvordan det går, om vi har behov for flere, færre eller andre vikarer, og om vi er tilfredse med den arbejdsindsats, som vikarerne udføre.

 

Teamassistent på kampagnelager

Casper Pedersen

Top