Underside billede

Vi gør en stor indsats for at sikre, at din virksomhed altid får relevante og engagerede medarbejdere, som udfører et ordentlig stykke arbejde. ANVIKAR har medarbejdere fra hele verden, men det betyder ikke, at vi ansætter hvem som helst. Før medarbejderne registreres i vores database har de været til en personlig ansættelsessamtale hos os, hvor vi afdækker deres kvalifikationer og motivation for at arbejde som vikar hos os.

Altid ordentlige arbejdsforhold

Vi sætter stor pris på vores medarbejdere, og derfor gør vi også meget ud af, at de har rimelige arbejds- og lønvilkår, når de arbejder gennem os.

Alle medarbejdere er derfor ansat på danske vilkår efter gældende overenskomster og med samme sikkerhedssyn som fastansatte medarbejdere i danske virksomheder. Det sikrer gode forhold for både virksomheder og medarbejderne, og der opstår også mindre uro i organisationer, hvor fastansatte og vikarer skal arbejde side om side.

Indblik i arbejdsopgaver

Før medarbejderne møder op i din virksomhed, sætter vi dem grundigt ind i arbejdsopgaverne, og vi fortæller dem altid, hvilke krav din virksomhed har til deres arbejdsindsats. Du får derved altid motiveret arbejdskraft, som ved, hvad og hvordan de skal udføre opgaverne.

Læs om vores rekruttering

Top